Theme: Awareness In All Directions!
1:00 Welcome, Dan and Stacey Hadaway
1:05 Teaching Out Of Wallet Questions, Dan Hadaway, – 20 minutes or so
1:25 Ambient Music Performance
1:30 The infotex Managed Security Services Development Roadmap, Michael Hartke – 20 minutes or so
1:50 The infotex CAT MAIT, Dan Hadaway – 10 minutes or so
2:00 Ambient Music Performance
2:05 The vCISO Concept, Chris of Bedel Security – 30 minutes or so
2:35 Empathize, then Vigilize! An Awareness Exercise by Dan Hadaway – 10 minutes or so
3:45 Activating Awareness with Internal Social Engineering, Eric Kroeger of Virtual Innovation, 30 minutes or so
4:15 Ambient Music Performance
4:20 Enterprise Risk Management and TRAC, Nick Podhradsky of Secure Banking Solutions – 40 minutes or so
5:00 Conclusions: What Are We Aware Of?
From five to six we break, but you’re welcome to watch Dan nervously prepare for the Jam!
Or we could just marvel at this link!
Note: the above schedule will probably change between now and Jam Time!
6:00 Jam Doors Open
4343 South St
Lafayette, IN 47905
Experts warn that criminals may be trying to take advantage of the rush of shoppers… Read more
Recent revelations are a reminder of the risks associated with networked devices… An Read more
New Guidance On Business Continuity Is Now Available… An article review. As part of a Read more
Another awareness poster for YOUR customers (and users). Now that we have our own em Read more
Despite advances in automation, millions of additional people are still needed… An ar Read more